• Numai online
  • Nou

Microsoft Office Home & Business 2016 PC 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

300,00 lei
cu TVA
  • Cheia de activare va fi trimisă prin e-mail în maxim 24H, după confirmarea plății. Vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM.
  • Cheia de activare pentru Windows 10 Pro retail este neutilizată, nouă, și poate fi folosită pentru a activa software-ul în mod legal.
  • Acest produs se poate folosi si pentru licentierea PC-urilor detinute de persoane juridice
  • - Garantie 12 luni
  • - Valabilitate pe viata
  • - Retail )varianta comerciala
  • - Activarea se poate face oricand
  • - Activare pe software original Microsoft
Cantitate
Stoc epuizat


 

Garantie 12 luni la toate produsele digitale.

 

Livrare electronica (e-mail) in maxim 24 de ore.

 

Inlocuirea instanta a produselor defecte.

Pentru 1 PC
- versiuni complete, instalate de Outlook, Word, Excel, PowerPoint și OneNote
- Stocați fișiere în cloud cu OneDrive

Începeți-l cu Office
Office Home & Business 2016 este conceput pentru a vă ajuta să creați și să comunicați mai rapid cu economisirea timpului. caracteristici, un aspect modern nou, instrumente de colaborare încorporate și puterea Outlook pentru e-mail, calendare și contacte. În plus, puteți salva documentele în cloud pe OneDrive și le puteți accesa de oriunde.

Outlook
Gestionați cu ușurință e-mailul dvs., calendarul, contactele și sarcinile. Asistența prin e-mail Push vă păstrează inbox-ul la zi, grupurile de vizualizare a conversației mesajelor asociate și calendarele pot fi vizualizate cot la cot pentru planificare.

Cuvânt
Creați și partajați documente cu aspect profesional cu instrumente de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă Design oferă acces rapid la funcții, iar Smart Lookup afișează informații contextuale relevante de pe web direct în Word.

Excel
Analizați și vizualizați datele dvs. în moduri noi și intuitive cu o interfață de utilizator proaspătă, plus comenzile rapide de la tastatură. Utilizați funcții precum Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder pentru a economisi timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra informațiilor.

PowerPoint
Creați, colaborați și prezentați eficient ideile dvs. cu noi tranziții de diapozitive și un panou de sarcini pentru animații îmbunătățite. Comentariile filetate alături de diapozitive vă ajută să încorporați feedback în prezentările dvs.

O nota
Este chiar propriul dvs. notebook digital, astfel încât să puteți păstra note, idei, pagini web, fotografii, chiar audio și video toate într-un singur loc. Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în mișcare, puteți lua totul cu dvs. oriunde mergeți în timp ce partajați și colaborați cu ceilalți.

Lucrurile dvs. oricând și oriunde
Conectați-vă la Office 2016 și utilizați OneDrive pentru a accesa cu ușurință documentele recente de pe orice dispozitiv cu integrare perfectă.

Referinte specifice

1
Microsoft Office Home & Business 2016 PC 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

Microsoft Office Home & Business 2016 PC 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

300,00 lei
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.