• Numai online
  • Nou

Microsoft Office Home & Student 2016 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

250,00 lei
cu TVA
  • Cheia de activare va fi trimisă prin e-mail în maxim 24H, după confirmarea plății. Vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM.
  • Cheia de activare pentru Windows 10 Pro retail este neutilizată, nouă, și poate fi folosită pentru a activa software-ul în mod legal.
  • Acest produs se poate folosi si pentru licentierea PC-urilor detinute de persoane juridice
  • - Garantie 12 luni
  • - Valabilitate pe viata
  • - Retail )varianta comerciala
  • - Activarea se poate face oricand
  • - Activare pe software original Microsoft
Cantitate
Stoc epuizat


 

Garantie 12 luni la toate produsele digitale.

 

Livrare electronica (e-mail) in maxim 24 de ore.

 

Inlocuirea instanta a produselor defecte.

Pentru 1 computer
- versiuni complete, instalate de Word, Excel, PowerPoint și OneNote
- Stocați fișiere în cloud cu OneDrive

Obțineți mai multe lucruri, de la casă sau școală
Office 2016 este conceput pentru a vă ajuta să creați și să vă organizați mai rapid cu funcții de economisire a timpului. , un aspect modern nou și instrumente de colaborare încorporate. În plus, puteți salva documentele în cloud pe OneDrive și le puteți accesa de oriunde.

Word
Creează și împărtășește documente cu aspect profesional cu instrumente de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă Design oferă acces rapid la funcții, iar Smart Lookups arată informații contextuale relevante de pe web direct în Word.

excela
Analizați și vizualizați datele dvs. în moduri noi și intuitive cu o interfață de utilizator proaspătă, plus comenzile rapide de la tastatură. Utilizați funcții precum Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder pentru a economisi timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra informațiilor.

PowerPoint
Creați, colaborați și prezentați eficient ideile dvs. cu noi tranziții de diapozitive și un panou de sarcini pentru animații îmbunătățite. Comentariile filetate alături de diapozitive vă ajută să încorporați feedback în prezentările dvs.

OneNote
Este propriul dvs. notebook digital, astfel încât să puteți păstra note, idei, pagini web, fotografii, chiar și audio și video într-un singur loc. Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în mișcare, puteți lua totul cu dvs. oriunde mergeți în timp ce partajați și colaborați cu ceilalți.

Lucrurile tale oricând și oriunde
Conectați-vă la Office 2016 și utilizați OneDrive pentru a accesa cu ușurință documentele recente pe orice dispozitiv cu integrare perfectă.

Referinte specifice

1
Microsoft Office Home & Student 2016 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

Microsoft Office Home & Student 2016 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

250,00 lei
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.