• Numai online
  • La reducere!
  • Nou

Microsoft Office 365 Personal (1 dispozitiv, 1 an)

450,00 lei
cu TVA

Microsoft Office 365 Personal (1 dispozitiv, 1 an)

- Garantie 12 luni

- Abonament anual

- Retail (varianta comerciala)

- Activarea se poate face oricand

- Fara restrictii

- Activare pe pagina oficiala Microsoft

- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft

Cantitate

 

Garantie 12 luni la toate produsele digitale.

 

Livrare electronica (e-mail) in maxim 24 de ore.

 

Inlocuirea instanta a produselor defecte.

Microsoft Office

Office 365 Personal complet vă permite să instalați cea mai recentă versiune completă de desktop a aplicațiilor Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook, pe 1 PC sau Mac, pe lângă o tabletă Windows sau iPad - astfel încât să puteți utiliza toate caracteristicile offline precum și online. Puteți instala și Office pe mai multe smartphone-uri.

Acces pe dispozitive

Cu ajutorul spațiului de stocare online suplimentar Office 365 Personal oferă OneDrive, aveți întotdeauna documentele și fotografiile dvs. importante cu dvs. Și sunt mereu la curent, indiferent dacă le creezi, le editezi sau le distribuie de pe computer, Mac, iPad, tabletă Windows sau smartphone.

Office 365 și OneDrive păstrează fișierele în sincronizare pe dispozitivele dvs. și, cu un singur clic, puteți partaja fișiere, chiar și cele mari, fie trimitând cuiva un link către un fișier sau publicându-l pe Facebook.

Beneficii de abonament premium

Pe lângă 20 GB de stocare online OneDrive, abonamentul dvs. include și alte servicii, cum ar fi 60 de minute Skype pe lună pentru a apela linii fixe și telefoane mobile în 60 de țări și mai mult și asistență tehnică gratuită.

Serviciile Office 365 sunt îmbunătățite tot timpul și veți obține automat cele mai recente îmbunătățiri odată cu abonamentul. This content was copied from https://www.g2a.com/ro-ro/microsoft-office-365-personal-1-device-1-year-microsoft-key-europe-i10000083899001. It is protected by copyright, all rights reserved. If you want to use it, you are obligated to leave the link to the original source.

50 Produse

Referinte specifice

1
Microsoft Office 365 Personal (1 dispozitiv, 1 an)

Microsoft Office 365 Personal (1 dispozitiv, 1 an)

450,00 lei
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.